,
SHARE:
skaermbillede-2017-08-29-kl-13-31-10

Udfordringer!

Tilgangen til udfordringer er det, som både Andreas, som er Client Director, og Louise, som er Senior Content Manager, har til fælles, og også derfor de begge vandt kvartalets medarbejder i sommer.

Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af – Det er den attitude, der fik Louise til at vinde kvartalets medarbejder hos MEC. Og det er faktisk et mantra, som Louise ynder at følge både privat og i hendes tilgang til opgaver.

 

”En perfekt dag er en dag, hvor jeg ikke ved, hvad der sker. Jeg elsker, at min hverdag altid byder på nye udfordringer. Med sociale medier kan situationer vende i løbet af et splitsekund, og derfor skal man altid være klar til at løse opgaver, man ikke kan forudse. Det, synes jeg, er enormt motiverende. ”Louise er ukuelig, når det kommer til at møde udfordringer i stiv arm. Det er netop det, der fik hendes kollegaer til at indstille hende til kvartalets medarbejder. ”Der er aldrig en udfordring, der er en forhindring for Louise. Det er utroligt inspirerende og trygt at arbejde sammen med,” siger hendes kollega.

 

Selvom Andreas beskriver en perfekt dag med en start, hvor han spiser god morgenmad, børnene arter sig, der er medvind på cykelstien og fuglesang i ørene, så er det også det uforudsigelige, der tænder Andreas: ”Det er det, der gør, at arbejdsdagen aldrig bliver kedelig”.

 

What goes around comes around

Det både Andreas og Louise elsker aller mest ved deres job var også det, som deres kolleger sætter aller mest pris på ved dem: det uforudsigelige og det sociale.

 

”Jeg er en af de personer, som ærligt kan sige, at jeg aldrig har haft en dag hos MEC, hvor jeg ikke har haft lyst til at komme på kontoret. Det skyldes helt sikkert den helt særlige MEC-kultur, hvor mine kolleger gør det sjovt og inspirerende at komme på arbejde.” Andreas’ glæde ved MEC og kollegaerne er da også gengældt, hvilket var tydeligt, da applausen, idet Andreas vandt prisen, talte for sig selv.
For Louise har det sociale også en helt særlig drivkraft: ”Der er ingen tvivl om, at MEC har de bedste ansatte, og min hverdag ville ikke være det samme uden mine kollegaer.” Og følelsen er gengældt, Louise!

 

Opskriften på den perfekte bureau-cocktail

Med Louise og Andreas har vi fundet basen for den perfekte bureau-cocktail: Det sociale og tilgangen til udfordringer. Men den perfekte cocktail er ikke kun basen, der skal tilføjes lidt umami.
Selvom Louise og Andreas har meget til fælles, så er MEC’s ansatte faktisk meget forskellige i både alder, interesser, baggrunde og talenter. Og det er måske netop denne diversitet, der gør, at løsningerne bliver så fuldkomne hos MEC. Netop det udgør den perfekte kombination af ingredienserne til en bureau-cocktail. Vi glæder os i hvert fald til at se, hvem der bliver næste kvartals medarbejder og hvorfor.

SHARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *