,
SHARE:
0757a09

Som det sikkert er dig bekendt, er det mig, Kristian Bæk-Mikkelsen, der står bag roret for vores nye bureau, som er en fusion af MEC og Maxus.
Personligt er det en stor glæde og ære for mig at få ansvaret for den nye virksomhed. Den juridiske sammenlægning af MEC og Maxus sker den 1. januar 2018, men i praksis overtager jeg roret for MEC Danmark fra Thomas Nolsøe, sammen med MEC’s talentfulde ledergruppe, den 21. august.
Ledergruppen og jeg har fuldt fokus på at videreføre det gode arbejde og bibeholde de team-setups, som møder vores kunder idag. I den forbindelse vil jeg gerne sige mange tak til Thomas for mange års venskab og samarbejde og held og lykke med næste udfordring.

Jeg har tidligere arbejdet ved MEC i 8 år i både København og New York. Derfor kender jeg såvel kunder som medarbejdere særdeles godt, og jeg glæder mig utroligt meget til igen at blive en del af holdet, og hilse på nye såvel som gamle venner og samarbejdspartnere.
Min baggrund er strategi og forretningsudvikling, så jeg vil gøre en dyd ud af at fortsætte og videreudvikle de gode tanker og arbejdsgange, som gør MEC til et af Danmarks allerbedste bureauer.

Fusionen af MEC og Maxus skaber ikke blot et af Danmarks og verdens største mediebureauer, det bliver også lanceret med en ambition om at føre an og ændre den måde, medier og kommunikation bliver tænkt, købt og eksekveret på.
Mantraet for sammenlægningen er FUTURE MAKERS, og det handler om at skabe oplevelser og kommunikation for vores kunder og kunders kunder, der rammer præcist og effektivt, er mindeværdige og ikke mindst driver vækst, værdi og forretning.
Vi er dedikeret til at drive og udvikle vores kundeforhold i en positiv retning. Vi skal fortsat være de bedste til at planlægge medier, og vi skal have de bedste indkøbspriser. Det er helt essentielt i en virkelighed, hvor der anvendes store summer på medieindkøb, at de investeres af de bedste folk i markedet og til de mest fordelagtige betingelser.
Ja, for at sige det som det er: Vores ambition er at blive dét bedste og mest værdiskabende bureau i Danmark, Norden og verden. Det ser jeg frem til at fortælle mere om. Og jeg glæder mig også til at kunne løfte sløret for vores nye navn, som bliver offentliggjort den 6. september.

Har du nogle spørgsmål til fusionen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Kristian Bæk-Mikkelsen
CEO, MEC og Maxus

SHARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *