,
SHARE:
mikkel-mette-og-mathias

Det passer selvfølgelig ikke. Men de tre nye talenter, vi har ansat, hedder altså noget med M: Mathias, Mette og Mikkel. Læs her, hvorfor de valgte MEC, og hvad de synes om deres nye arbejdsplads og kolleger.

 

Hvorfor valgte I MEC som arbejdsplads?

”MEC er kendt i branchen som frontløber inden for digital markedsføring. Og så havde jeg fået bureauet anbefalet af folk, jeg kender i andre bureauer både inden for og uden for GroupM, som er MEC’s bureaugruppe”, siger Mathias.

 

Mettes vigtigste grunde til at vælge MEC var muligheden for personlig udvikling og indflydelse i en (bureau)verden under forandring. ”MEC er et bureau på vej frem. Jeg har mulighed for at præge bureauets udvikling, og det giver mig samtidig rig mulighed for at udvikle mig personligt”, siger hun.

 

Udvikling og nytænkning er også vigtige parametre for Mikkel. ”Jeg valgte MEC, fordi bureauet er på en ny, spændende rejse: Ny ledelse, ny kundefokuseret struktur, nye mål og et super dedikeret team af kolleger. Den rejse ville jeg meget gerne være en del af”, siger han og fortsætter, ”og så er MEC jo en del af GroupM, der, qua sin størrelse, fremdrift og teknologiske fokus, kan tilbyde kunderne de mest fremsynede og dataintegrerede løsninger på markedet”.

 

Hvilke opgaver løser I for MEC’s kunder?

”Jeg opsætter, booker og evaluerer digitale kampagner for en bred palet af kunder”, fortæller Mathias, som er positivt overrasket over det store ansvar, han har som Digital Campaign Manager hos MEC: ”Jeg laver også mediaplanning, præsenterer resultater og er med til at udvikle digitale strategier for vores kunder”.

 

Client Director Mette er sine kunders faste holdepunkt i en kompleks medie- og markedsføringsverden. Hun er også godt tilfreds med bredden og ansvaret i det daglige arbejde: ”Jeg leverer rådgivning og planlægning på alle niveauer for at optimere mine kunders medieinvesteringer og sikre, at de får de bedst mulige resultater ud af marketing- og medieindsatsen”, siger Mette, som arbejder tæt sammen med MEC’s digitale specialister.

 

En af dem er Mikkel, som er Digital Account Manager. Han hjælper kunderne med at navigere og drifte i en stadig mere digitaliseret hverdag, hvor annonceringsmulighederne på de digitale platforme ændrer sig med raketfart. ”Desuden er det min opgave, i samarbejde med kompetente kolleger, at tænke de digitale løsninger ind i en mere overordnet strategisk plan og sikre en optimal integration i de forskellige led af kunderejsen”, forklarer Mikkel.

 

Hvad er det bedste ved at arbejde ved MEC?

Mikkel, Mathias og Mette er enige: Kollegerne.

 

”Blandingen af dygtige kolleger, spændende opgaver og god stemning på kontoret”, uddyber Mathias, der også fremhæver MEC’s flade struktur som en kæmpe fordel: ”Den giver mig mulighed for at løfte et kæmpe ansvar. Kollegerne skeler ikke til min titel, men til det arbejde jeg laver. Og når jeg gør det godt, bliver det anerkendt. Det er så fedt at mærke”.

 

Mette fremhæver også sine mange nye gode kolleger. Og så kan hun godt lide, at MEC ikke i sig selv er et kæmpe bureau, men har mulighed for at trække på specialist-ressourcerne hos en stor, velfungerende bureaugruppe som GroupM Danmark. ”Det giver os mulighed for at agere agilt og tilpasse os kundernes behov uden at gå på kompromis”, siger hun.

 

Mikkel runder interviewet af med at fremhæve MEC-kollegernes fokus på at tænke som et team, der løfter i flok. ”Jeg sætter stor pris på den uhøjtidelige stemning, selv i pressede situationer. Og så har MEC en sund kultur, hvor man gerne giver en hånd, når sidemanden er presset”.

 

 

Mathias Adam Munch (Digital Campaign Manager), Mette Backs Lodberg (Client Director) og Mikkel Mølholm Thomsen, (Digital Account Manager), startede hos MEC i foråret 2017.

 

Job hos et af branchens mest visionære og kundefokuserede bureauer? Læs mere, og søg job her.

 

Hold dig opdateret på de nyeste trends, tendenser og hvad vi ellers går og finder på, på MEC’s LinkedInprofil.

 

 

SHARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *