,
SHARE:
johan

Johan Spangenberg undersøger, udforsker og skubber til, hvordan vi med dataindsigt og personaliseret kommunikation kan komme tæt på forbrugerne på tværs af kanaler og platforme. Og så elsker han at være nede i maskinrummet, hvor han med sit team af specialister flytter grænser for, hvad digital markedsføring kan.

Fra Assistant til Head of Connect

Johan startede hos os i 2010 som Marketing Research Assistant og sidder nu som Head of Connect hos MEC. ”Vi skaber forretningsresultater for vores kunder ved at benytte de nyeste teknologiske muligheder. Det er min fornemste opgave at visualisere den værdi og effekt, vi skaber. Vi sidder et team af specialister, der hver eneste dag undersøger, udforsker og skubber til, hvor tæt vi egentlig kan komme på forbrugerne med dataindsigt og personaliseret kommunikation på tværs af kanaler og platforme. Derfor handler det i høj grad om at oversætte et teknisk og komplekst medieindkøb, men i høj grad også om at sikre feedbackloopet fra vores kunder.”

Hos MEC har alle et ansvar for at drive entreprenørånden og holde et højt fagligt niveau. Mediebranchen er en branche, hvor mange bruger meget tid på deres arbejde, men det skræmmer ikke Johan. Tværtimod.

”Det er fedt at været et sted, hvor min mening bliver hørt, og hvor jeg kan sætte et aftryk både på beslutningsprocesser og forretningsenheder. Det giver medarbejderne mulighed for at tilegne sig ny viden hver eneste dag. Jeg har nogle super stærke sparringspartnere i mine kollegaer og nogle unge talenter, som altid holder mig til ilden. Det er en stor fordel at arbejde sammen med personer, som brænder for deres arbejde,” siger han.

At kravle før man kan gå

Mennesker, som brænder for at lære nyt hver eneste dag, er også noget Johan kender til, når han ikke er på arbejde. Derhjemme bruger han nemlig en stor del af sin fritid på at kravle rundt på gulvet i stuen sammen med sin datter, som lige er begyndt at lære at komme rundt ved egen hjælp.

Læs mere om Johans rejse gennem vores medieunivers og hans andre interesser og professionelle erfaringer her.

SHARE:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *